Julafton till Sportlov- Tiden går fort när man har roligt;)

Nu är vi inne i v.7 och sportlovet är redan här för oss här i söder. 
Julen var skön avslappnande och härlig, trots att det var 18-19st i omlopp hemma hos oss på självaste julafton! Alla var så hjälpsamma och bidrog med olika saker som underlättade för oss! Lilo sov mest och Millie hade fullt upp med att öppna alla sina julklappar och som tur var fick hon sådana saker som "hon" hade önskat sig! Det var allt från längdskidor till pippihus, dammsugare och mammas favoritserie- 5myror är fler än 4 elefanter;) Millie tycker om den och jag älskar nostalgin av att se Brasses Lattjolajban låda och fundera på vem som ska bort;)
På juldagskvällen kom kusin Erin med familj och det är så roligt att se vilket utbyte flickorna har av varandra! Min köra mor var här från 23-27:e december och vi gick bara varandra på nerverna några få gånger-rekord👍. Tack för en trevlig jul!
Dock var Millie lite halvkrasslig redan på julafton så under mellandagarna hann både farmor, faddrar, kusin Erin och Lilo bli smittade:( Då Lilo fortsatte att sova mestadels av sin tid samt att andningen verkade ansträngd, fick vi besöka Vårdcentralen där de först trodde att hon ev. drabbats av RS-virus, men det var det som tur var- inte!
Vid nyår befann vi oss i "grannkvarteret" hos goda vänner och åt gott och hade en mycket trevlig kväll! Vi spelade spelet "Solsidan" där man får reda på vem man är lik från serien vilket var mycket intressant, utan att nämna någons identitet under kvällen;)
I januari började vår lilla Lilo vara mer vaken och jag började lugna mig om att något ev. Skulle vara fel. Hon är så lugn och harmonisk och den stora frågan är nu bara vilken ögonfärg hon kommer få???!!!
Tiden som tvåbarnsmamma har börjat bra då min andra hälft varit ledig över jul och jag visste att prövningen först skulle komma när skolan började Igen efter jul. Jag insåg snabbt att jag måste svälja min stolthet och försöka inta rollen med en nypa salt där ordet perfekt inte finns! Så istället för att klaga eller skryta om hur jag hanterar omställningen från 1 till 2 barn så kan jag bara säga att dagarna ser väldigt olika ut. Ibland ställer jag klockan, gör ägg och grötfrukost, bulsar på kläder och åker pulka och skidor till och från förskolan, bakar på eftermiddagen och fixar tvätten, gör fotobok, tränar och pluggar medan Lilo sover...
Medan andra dagar består av att knappt komma ur sängen av trötthet, klär mig själv och Millie i onepiece och en filt över en pyjamasklädd Lilo i bilstolen till förskolan för att under dagen ligga i soffan, äta godis och beklaga mig över Millies trotsålder när väl Linus kommer hem. No one is perfect😉
Här är en av de bättre dagarna förutom skylten som är på sned- som pappa Linus lovat att fixa ett tag nu😁
Jag är enormt tacksam över förskolan och är så glad att Millie fullkomligt Älskar att vara där. Med det är det inte sagt att hon hatar att vara hemma eller att jag inte vill ha henne hemma men jag har svårt att stimulera henne eller ibland räcka till så om någon anser att jag är en dålig mamma som önskar att 15 förskoletimmar gärna fått vara fler, får gärna tycka det. Millies förskola är väldigt bra och pedagogisk och Millie suger åt sig Allt. Hon kan nu räkna till 20, känner igen bokstäverna ABCMORS och pratar om former överallt!
Jag är så glad att jag har så fina vänner som hälsar på oss och hör av sig titt som tätt och hoppas ni har förståelse för att jag inte skriver om allt/ alla stunder vi är med om, då inläggen skulle bli än mer långdragna än vad de redan är... då jag inte är en alltför kontinuerlig och flitig bloggare! Ni vet vilka ni är och hur mycket ni betyder för oss💖
Detta är första gången jag bloggar från mobilen så vi får se hur inlägget blir men då vi har 70mil hem från en underbar vistelse hos en gymnasievän med familj utanför Härnösand så utnyttjar jag tiden med privatchaufför och 2 sovande barn till plugg varvat med godis och bloggande! 
Tack Mamma Elisa, tvillingarna Anton och Mina och pappa Erik, för att ni gav oss möjligheten att få uppleva Norrlands guld och vita skogar!
Nu fortsätter vi resan neråt landet med ett stopp i Falun över natten och hoppas hinna träffa moster Lena och David, Gangstafamiljen Boman-Ljungberg och sist men inte minst (eller så är hon nog det:) lilla Elin Ivarsson!
På återseende- och glöm nu för all del inte bort Alla hjärtans dag på fredag och ALLA andra dagar som är minst lika viktiga!!!
Fyll livet med kärlek och älska livet!