Lucia och 4:e advent😇🕯🕯🕯🕯

Ja, nu har det varit Lucia och Millie fick äran (genom lottdragning) att representera skolan som Lucia. Lilo/ Rudolf däremot hoppade och dansade till Hejsan hoppsan falleralera eller låg mest på golvet och kravlade. Men samtliga gäster på de 2 restaurangerna skolan lussade på var nöjda med såväl framträdandet och maten! Inte var dag det serveras risgrynsgröt och julskinksmacka med senap på i Thailand:)

Om ni vill se hela framträdandet där Millie både läser sista versen och sjunger duett i sista sången innan uttågandet så kan ni ta del av detta via länken nedan.
http://youtu.be/lMPPXmD99Ao

För övrigt så var det då 4:e advent igår vilket vi firade genom att tända fjärde ljuset, äta frukost ute på altanen med "ring så spelar vi" på radion, korv med bröd och yatzyspel, en eftermiddag på stranden med vänner, och testa standup-paddle. Kvällen avslutades med adventskalendermys på tv med tacos till! Så som ni kan se på bilderna nedan så gottar vi oss allt härnere, både med aktiviteter- men även en fin mix av frukt, bär, god mat, godis, chips och Irish coffee🌭🍉🍍🌮🍫🍭🍷☕️😎