Lucia och 4:e advent😇🕯🕯🕯🕯

Ja, nu har det varit Lucia och Millie fick Àran (genom lottdragning) att representera skolan som Lucia. Lilo/ Rudolf dÀremot hoppade och dansade till Hejsan hoppsan falleralera eller lÄg mest pÄ golvet och kravlade. Men samtliga gÀster pÄ de 2 restaurangerna skolan lussade pÄ var nöjda med sÄvÀl framtrÀdandet och maten! Inte var dag det serveras risgrynsgröt och julskinksmacka med senap pÄ i Thailand:)

Om ni vill se hela framtrÀdandet dÀr Millie bÄde lÀser sista versen och sjunger duett i sista sÄngen innan uttÄgandet sÄ kan ni ta del av detta via lÀnken nedan.
http://youtu.be/lMPPXmD99Ao

För övrigt sĂ„ var det dĂ„ 4:e advent igĂ„r vilket vi firade genom att tĂ€nda fjĂ€rde ljuset, Ă€ta frukost ute pĂ„ altanen med "ring sĂ„ spelar vi" pĂ„ radion, korv med bröd och yatzyspel, en eftermiddag pĂ„ stranden med vĂ€nner, och testa standup-paddle. KvĂ€llen avslutades med adventskalendermys pĂ„ tv med tacos till! SĂ„ som ni kan se pĂ„ bilderna nedan sĂ„ gottar vi oss allt hĂ€rnere, bĂ„de med aktiviteter- men Ă€ven en fin mix av frukt, bĂ€r, god mat, godis, chips och Irish coffeeđŸŒ­đŸ‰đŸđŸŒźđŸ«đŸ­đŸ·â˜•ïžđŸ˜Ž


Kommentera hÀr: