Munkar och varierad träning...

Hej! "Sa-wat-dee-ka"

En helg har passerat och trots den lugna atmosfären så lyckas vi få dagarna att gå. 

I fredags hade vi lite AW med kollegorna där vi genomförde ett musikquiz och avtackade min roomie Linda som beger sig mot Sverige på tisdag kväll:( Trots den korta tiden ihop så känns det som vi har mycket gemensamt och funnit varandra. Den vänskapen kommer inte sluta här!

Det kommer bli ensamt att sitta på stentrappan 50m från huset där vi har Wifi. Men det är rätt skönt att kunna välja vart man är uppkopplad och pling hit och dit kan nå en. Har lite funderingar på att införa mobildata/wifi i ett begränsat rum hemma för att vara mer närvarande. Man behöver inte vara uppkopplad för att kunna nås. En telefons funktion är ju från början att skicka sms och ringa men det är inte alltid man tänker på det. Detta är en nyttig och bra träning för mig då jag märker hur mycket tid man lägger ner på "oviktig" information och sociala medier bara för att man kan.

I huset lär jag dock aldrig känna mig ensam då jag oftast delar badrum med olika storlekar på spindlar eller hittar ihjälfrusna ödlor när jag ska ta ut frukosten på morgonen- man vaknar till ordentligt iallafall:)

Jag var bjuden till en kollegas bortgångna mans årsdagsceremoni som bestod av diverse ritualer, välsignelser och mat som delades mellan skålar och besökare. En udda upplevelse där munkarna vid avslutningen blev hämtade i en pickup där de hoppade upp på flaket och "börnade" iväg!

Söndagen bestod av sovmorgon, solning, marknad och träning av diverse slag. Träning av thailändska gjordes genom en ny app jag hittat. Massa olika kategorier med användbara fraser... Fast man kan inte annat än att småle om ni kikar på bilderna vilka kontraster med vad som är viktigt att lära sig i Thailand. Jag kommer bli väldigt bra på att flirta och jag bör nog radera nr 3 i viktiga fraser innan Linus kommer ner...:)

Klockan är 18.30 hos Er och 23.30 här så nu är det godnatt och adjö "laa gon". / M⭐️